Volop animatie op dé kindercamping van Noord-Brabant

Hé, hallo kleine vrienden en vriendinnen!

Wij van het animatieteam organiseren voor jullie allemaal leuke activiteiten.

Wat wij hier allemaal doen, vragen jullie je af? Eigenlijk teveel om op te noemen, maar ik wil jullie toch alvast een voorproefje geven! In de schoolvakanties is er een kei leuk en gezellig programma. Ons uitgangspunt is, alles mag en niets moet! Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd. Er kan worden geknutseld, gesport en er wordt een leuk spel gespeeld. Elke dag is er voor iedere leeftijd wat leuks te doen. En wat dacht je van een ritje met ‘Heintje Puf’ door het buitengebied van Berlicum? Dat vindt iedereen wel tof!

Met dat zelfde treintje kun je ook een bezoek brengen aan het Natuurtheater "de Kersouwe", waar in juli en augustus iedere week een prachtige kindervoorstelling wordt gespeeld.

Ga naar deze website om de animatieprogramma's van dit seizoen te kunnen bekijken. Ook vind je hier leuke knutsels en gave muziek cd's!

En heb je een keertje geen zin om mee te doen? Dan is dit geen enkel probleem. Je kunt jezelf lekker uitleven in onze waterspeeltuin met reusachtige draak of probeer eens de nieuwste sprongen op onze enorme air mountain. We hebben een kabelbaan, wippen, schommels, klimrekken, tafeltennistafels en een speelveld waar je volleybal kunt spelen of een balletje kunt trappen en nog veel meer. Ik hou maar op, want anders denken jullie misschien nog dat ik maar een beetje loop op te scheppen.

Kom eens langs en eh... nou ja, breng je ouders ook maar mee, die hoeven zich hier ook niet te vervelen hoor! Zeker weten dat jullie na een bezoek aan camping "De Hooghe Heide" zullen zeggen:

"'T IS HIER KEIGEZELLIG"