Nieuws van de camping en omgeving


Hier wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten in de omgeving. Kom vooral langs op onze receptie voor meer informatie en tips over de omgeving!

Activiteiten

Volledige agenda Den Bosch

In ’s-Hertogenbosch ontmoeten oud en nieuw elkaar. Het is een prachtige vestingstad boordevol monumenten, maar het is ook de stad van eigentijdse kunst, design en hippe winkels. De stad van Middeleeuws wonen boven de Binnendieze en van eigentijdse woningen in het Paleiskwartier. De stad van grootse, nationaal vermaarde culturele evenementen en van doorzakken in een knus kroegje. Van bruisend carnaval op straat tot rust en ruimte in Het Bossche Broek; hier is altijd wat te doen! 

Bekijk de website voor alle evenementen en activiteiten.

Naar de website

Agenda en uitjes Sint-Michielsgestel

Wat is er nu en binnenkort te zien en te doen in de gemeente Sint-Michielsgestel? Bekijk het programma met activiteiten, rondleidingen, tentoonstellingen en musea.

naar de website

152_1440x960.jpg

Den Durpsherd Berlicum

Den Durpsherd is een sociaal-cultureel centrum dat zich midden in 't bruisend hart van Berlicum bevindt. Het is een klein, intieme omgeving waar iedereen zich al snel thuisvoelt. 

Bij Den Durpsherd worden er diverse leuke (kinder)activiteiten gehouden zoals (kinder)concerten, theatervoorstellingen enz. Maar ook voor verschillende soorten muziek- en/of danslessen kun je hier terecht. Wil je voor of na een voorstelling nog een hapje eten? Ook dat kan bij Den Durpsherd in Berlicum.Den Durpsherd is het bruisend hart vn Berlicum.

Naar de website

Partycentrum De Hooghei

Zin om iets sportiefs te doen? De Hooghei is gevestigd op een spectaculaire locatie midden in de natuur, waardoor rondom liggende bospercelen ideaal zijn voor leuke outdoor-activiteiten. De intensiteit van de activiteiten zijn erg verschillend, wat het voor elke doelgroep toegankelijk maakt.

naar de website

Paintball1.jpg