Nieuws van de camping en omgeving

Hier wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten in de omgeving en nieuwtjes van de camping.

18-21 mei 2018

Jazz in Duketown

Van 18 t/m 21 mei 2018 vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch de 45e editie van Jazz in Duketown plaats. Jazz in Duketown trekt jaarlijks ruim 150.000 bezoekers en richt zich op jazz en aanverwante stromingen van nu. Op de gratis te bezoeken podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch treden nationaal en internationaal bekende muzikanten op. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de programmering van dit unieke festival, dus houd de website in de gaten!

Naar de website

Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard is hèt zomerfestival van het Zuiden. Gedurende elf warme augustusdagen kun je een duik nemen in verfrissend aanbod van theater, dans, muziektheater, straattheater, muziek en kunstvormen die niet binnen een hokje passen. 

Iedere zomer weten zo'n 130.000 theater-, dans-, muziek- beeldende kunst- en filmliefhebbers hun weg naar het gratis festival te vinden. 

Naar de website

2-12 augustus 2018

17 t/m 26 augustus 2018

De Bossche Kermis

Een van de mooiste steden van Nederland is natuurlijk Den Bosch. De binnenstad bruist het gehele jaar door en tijdens de plaatselijke kermis wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Gedurende tien dagen zijn het de vele lampjes en geluiden van Kermis Den Bosch die de boventoon voeren in het straatbeeld. Tientallen spannende attracties voor jong en oud zijn meer dan het bezoeken waard. En natuurlijk mag er ook een gezellig randprogramma inclusief livemuziek, kinderactiviteiten en shows niet ontbreken.

Naar de website