Nieuws van de camping en omgeving


Hier wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten in de omgeving en nieuwtjes van de camping.

Libéma Open

Libéma Open is een groots en het enige internationale tennistoernooi op gras in Nederland. Elk jaar komt op Autotron Rosmalen de tennistop bij elkaar om te strijden voor de beker. Beleef van 11 tot en met 17 juni 2018 het meest spannende tennistoernooi van Nederland!

Daarbij word je zeker vermaakt, want gras is de snelste ondergrond voor tennis en om die reden kun je dus extra spectaculaire en spannende tenniswedstrijden verwachten op Libéma Open 2018. Libéma Open biedt je één van de weinige mogelijkheden om toptennis live van enkele meters afstand te bekijken. LibémaOpen in Rosmalen staat bekend als één van de grote voorbereidingstoernooien op het Grand Slam toernooi Wimbledon. De tennissers doen er hier dus alles aan om goed voor de dag te komen, zodat ze met vertrouwen naar Wimbledon af kunnen reizen.
Tijdens Libéma Open is er ook een speciale boulevard te vinden waar tennis, entertainment, verschillende activiteiten, een gezellige sfeer, culinair genieten en shopping centraal staan. Met veel verschillende merken is er voor ieder wat wils. Kom lekker shoppen en wie weet loop jij nog je favoriete tennisser tegen het lijf!

Naar de website

11 t/m 17 juni 2018

24 juni 2018

Zomerpop 2018

Speciale editie van Zomerpop (23 & 24 juni)

Speciale editie van Zomerpop (23 & 24 juni)

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Den Durpsherd organiseren we samen met muziekvereniging TOG nog één keer een speciale editie van Zomerpop!

Wil je Zomerpop-Zaterdag ook bijwonen en genieten van de band Baby Blue en DJ's Mark Verhoeven Vince Smix? Reserveer dan voor 10 euro een kaartje via www.durpsherd.nl.
5 t/m zondag 8 juli 2018

Foodtruckfestival TREK

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of de speciaalbier bus.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Een theaterkaravaan trekt door het park om bezoekers te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Naar de website

Nederlands Kampioenschap Auto Cross

De derde wedstrijd van het NK vindt voor het derde jaar op rij in Rosmalen plaats. Aan de Tweede Hoefsteeg vond in het jongste NK-jaar een van de mooiste wedstrijden van het seizoen plaats en logischerwijs wordt het ervaren ACC Geffen beloond met opnieuw een wedstrijd van de bovenste plank.

Het is op dit moment niet duidelijk welke configuratie in 2018 gebruikt zal worden, wel is zeker dat het weer een kleibaan zal zijn. De omloop van afgelopen jaar was L-vormig met 614 meter lang.

Naar de website

7 juli 2018

10 juli 2018

Braderie Maaskantje in Sint-Michielsgestel

Gezellige Braderie met ca 180 kramen, oude ambachten, boekenmarkt en vrijmarkt. Diverse terrassen met veel muziek en dans. Tevens kinderactiviteiten en sportieve activiteiten van onder andere de scouting en korfbalvereniging. 

Naar de website

Muziek op de Binnendieze

Zes Zomeravondconcerten in de  ”Meest Gastvrije Stad van Nederland”. 
Stichting Havenconcert organiseert elk jaar de bekende en veel geprezen gevarieerde serie zomeravondconcerten in de stad van Jheronimus Bosch. De romantische vaartocht op het stadsriviertje de Binnendieze brengt je onder en langs de prachtig gerestaureerde vestingwerken. 

In de luwte daarvan geniet je van een concert op het water. Wil jij ook dit Bossche zomeravondconcertgevoel (opnieuw) meemaken?
Kom, vaar, luister en geniet! Kijk voor het programma op de officiele website.

Naar de website

14, 21 en 28 juli; 18 en 25 augustus; 1 september 2018

2-12 augustus 2018

Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard is hèt zomerfestival van het Zuiden. Gedurende elf warme augustusdagen kun je een duik nemen in verfrissend aanbod van theater, dans, muziektheater, straattheater, muziek en kunstvormen die niet binnen een hokje passen. 

Iedere zomer weten zo'n 130.000 theater-, dans-, muziek- beeldende kunst- en filmliefhebbers hun weg naar het gratis festival te vinden. 

Naar de website

De Bossche Kermis

Een van de mooiste steden van Nederland is natuurlijk Den Bosch. De binnenstad bruist het gehele jaar door en tijdens de plaatselijke kermis wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Gedurende tien dagen zijn het de vele lampjes en geluiden van Kermis Den Bosch die de boventoon voeren in het straatbeeld. Tientallen spannende attracties voor jong en oud zijn meer dan het bezoeken waard. En natuurlijk mag er ook een gezellig randprogramma inclusief livemuziek, kinderactiviteiten en shows niet ontbreken.

Naar de website

17 t/m 26 augustus 2018