Nieuws van de camping en omgeving


Hier wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten in de omgeving. Kom vooral langs op onze receptie voor meer informatie en tips over de omgeving!

Heel 2019 activiteiten

Volledige agenda Den Bosch

In ’s-Hertogenbosch ontmoeten oud en nieuw elkaar. Het is een prachtige vestingstad boordevol monumenten, maar het is ook de stad van eigentijdse kunst, design en hippe winkels. De stad van Middeleeuws wonen boven de Binnendieze en van eigentijdse woningen in het Paleiskwartier. De stad van grootse, nationaal vermaarde culturele evenementen en van doorzakken in een knus kroegje. Van bruisend carnaval op straat tot rust en ruimte in Het Bossche Broek; hier is altijd wat te doen! 

Bekijk de website voor alle evenementen en activiteiten.

Naar de website

Landgoed Kasteel Heeswijk

Wat is er nu en binnenkort te zien en te doen op Kasteel Heeswijk. Bekijk het programma met activiteiten, rondleidingen, tentoonstellingen, lezingen, concerten.

naar de website

Heel 2019 activiteiten

Heel 2019 activiteiten

Den Durpsherd Berlicum

Den Durpsherd is een sociaal-cultureel centrum dat zich midden in 't bruisend hart van Berlicum bevindt. Het is een klein, intieme omgeving waar iedereen zich al snel thuisvoelt. 

Bij Den Durpsherd worden er diverse leuke (kinder)activiteiten gehouden zoals (kinder)concerten, theatervoorstellingen enz. Maar ook voor verschillende soorten muziek- en/of danslessen kun je hier terecht. Wil je voor of na een voorstelling nog een hapje eten? Ook dat kan bij Den Durpsherd in Berlicum.Den Durpsherd is het bruisend hart vn Berlicum.

Naar de website

Bosch parade

Bosch Parade is de drijvende optocht met Jheronimus Bosch (1450-1516) als inspiratiebron. Zijn wereldberoemde kunstwerken zitten vol symboliek, fantasieën en absurditeiten die blijven oproepen tot nieuwe hedendaagse creaties. Het water en de Bossche vestingwerken vormen een ideaal decor waar wereldwijd met jaloezie naar wordt gekeken.

In combinatie met de gezellige en vriendelijke sfeer van de gastvrije stad is dit een evenement die bij uitstek toeristen verwelkomt. Tot ver over de landsgrenzen blijft Bosch Parade haar stad op eigentijdse wijze verbinden aan de wereldwijd bekende Middeleeuwse kunstenaar.

Naar de website

21 t/m 23 juni 2019

4 t/m 7 juli 2019

Foodtruckfestival TREK

Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of de speciaalbier bus.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Een theaterkaravaan trekt door het park om bezoekers te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de heerlijke muziek.

Naar de website

Tilburgse kermis

Ruim 200 attracties, 3 kilometer kermis, meer dan een miljoen bezoekers. Dé topdag is Roze Maandag met ruim 300.000 bezoekers.

Elke dag bekende Hollandse zangers in de Amstel Bierhal, een gratis kermisexpositie, Kermis FM, een kermis-mis, de badeendenrace, een Tirolerdorp, het zomercarnaval, een reuzenparade, een braderie met circus, en tien dagen activiteiten rondom de Piushaven in de Spoorzone. De vele events en podiumacts bij de horeca, kermis voor gehandicapten, Blauwe Zondag, Roze Maandag, kortingsmiddagen, maken de kermis compleet.

Naar de website

19 juli t/m 28 juli 2019

1 t/m 11 augustus 2019

Theaterfestival Boulevard Den Bosch

Theaterfestival Boulevard is hèt zomerfestival van het Zuiden. Gedurende elf warme augustusdagen kun je een duik nemen in verfrissend aanbod van theater, dans, muziektheater, straattheater, muziek en kunstvormen die niet binnen een hokje passen. 

Iedere zomer weten zo'n 130.000 theater-, dans-, muziek- beeldende kunst- en filmliefhebbers hun weg naar het gratis festival te vinden. 

Naar de website

De Bossche Kermis

Een van de mooiste steden van Nederland is natuurlijk Den Bosch. De binnenstad bruist het gehele jaar door en tijdens de plaatselijke kermis wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Gedurende tien dagen zijn het de vele lampjes en geluiden van Kermis Den Bosch die de boventoon voeren in het straatbeeld. Tientallen spannende attracties voor jong en oud zijn meer dan het bezoeken waard. En natuurlijk mag er ook een gezellig randprogramma inclusief livemuziek, kinderactiviteiten en shows niet ontbreken.

Naar de website

16 t/m 25 augustus 2019

14 t/m 17 september 2019

Kermis Berlicum

Van 17 tot en met 17 september is er weer kermis in het mooie Berlicum. Kom lekker zwieren en zwaaren of win een prijs bij een van de kraampjes. Ook zal er op zondag een gezellige boulevard zijn met eten, drinken en leuke spulletjes! 

Naar de website