Huisregels


Geachte gast, 

Wij hopen dat u hier een prettige tijd zult hebben. Wij doen er in elk geval alles aan om het u naar de zin te maken. Helaas is het hanteren van een aantal regels daarbij onvermijdelijk. Naast de reeds van toepassing zijnde RECRON-voorwaarden, zijn voor het verblijf op camping De Hooghe Heide een aantal aanvullende gedragsregels van toepassing. Deze gelden voor de kampeerplaatsen, maar ook indien van toepassing voor de verhuur accommodaties. Wij rekenen dan ook op uw medewerking om de volgende regels na te leven:


 1. Aankomst op uw parkeerplek is vanaf 11.00 uur en vertrek vóór 11.00 uur, tenzij anders afgesproken met de receptie.
 2. In overleg wordt een standplaats bepaald en wij geven, indien dat noodzakelijk is, instructies betreffende de plaatsing van het kampeerverblijf.
 3. Het gebruik van de totale kampeeraccommodatie geschiedt op eigen risico. De ondernemer stelt zich niet aansprakelijk voor ongevallen, diefstal en schade aan personen en of goederen van bezoekers of gasten.
 4. Krijgt u bezoek? Wij vragen een entree van €2,- per persoon (>2 jaar). U als kampeerder bent verantwoordelijk voor uw bezoek en naleving van de regels.
 5. Het is, zonder toestemming van de receptie, niet toegestaan om bijeenkomsten te organiseren van meer dan 15 personen.
 6. De elektra en gasinstallatie van uw kampeermiddel dienen te voldoen aan de Pnem resp. Vegin eisen. Elektra-aansluiting 10 Amp. via Euro/C.E.E. stekker.
 7. Niet toegestaan op camping De Hooghe Heide is:
  • Onderverhuur van zowel kampeerplaats als accommodatie
  • Plaatsen van partytent-achtigen en strandpaviljoens
  • Open vuur en/of vuurkorven
 8. Er is een centrale parkeerplaats bij de receptie. Op de kampeerplaatsen 81 tot en met 106 mag maximaal één auto bij geparkeerd worden, mits er voldoende ruimte is. Wij waarderen het als u op het kampeerterrein zo min mogelijk gebruik maakt van uw auto.
 9. Op ons terrein is éénrichtingsverkeer van toepassing voor de toeristische plaatsen. Gelieve stapvoets te rijden i.v.m. kinderen en opstuivend stof. 
 10. Scooters, brom- en snorfietsen mogen vanaf de slagboom alleen met afgezette motor aan de hand worden meegevoerd.
 11. Tussen 22.00 en 08.00 uur is de slagboom uitgeschakeld. U kunt dan niet met uw auto op of af de camping. Arriveert u na 22.00 uur of wilt u vóór 08.00 uur vertrekken, parkeert u dan de auto op de centrale parkeerplaats.
 12. Tussen 22.00 uur en 08.00 uur dient het rustig te zijn op de camping. Muziek, luidruchtige feestpartijen en gebruik van de speelattributen op het terrein zijn dan niet toegestaan. Ook is het na die tijd niet meer toegestaan om op uw plek spellen te doen zoals jeux du boules, darten etc. Een rustig kaartspel of bordspel onder de luifel is toegestaan, mits het niet luidruchtig is. U dient aanwijzingen van de beheerder of andere campingmewerkers direct op te volgen.
 13. Om een optimale hygiëne te waarborgen en oneigenlijk gebruik tegen te gaan is ons sanitairgebouw voorzien van een elektronische toegangscontrole. Tegen betaling van een borg á 20 euro ontvangt u 2 elektronische toegangssleutels. Kleine kinderen dienen onder begeleiding van een van de ouders c.q. een volwassene gebruik te maken van het sanitairgebouw. Het is zeker niet de bedoeling dat kinderen het toiletgebouw als speelplaats gebruiken, met alle gevolgen van dien, en wij vragen uw medewerking om hierop te letten. Wij doen ons uiterste best om voor u een schoon en fijn sanitair te verzorgen. Werkt u er aan mee dat het zo blijft?
 14. Het is verboden om te roken in het toiletgebouw.
 15. Douches en wastafels zijn voorzien van warm water. Het is niet toegestaan om in het douche gebouw uw afwas of kledingwas te doen. Hiervoor zijn speciale wasplaatsen aan de achterzijde van het gebouw, waar u warm water (80 °C) kunt verkrijgen door inworp van een warmwatermunt. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de receptie (€ 0,50 p. st).
 16. Te allen tijde zijn ouders/begeleiders verantwoordelijk voor het correct gebruik van alle faciliteiten van de camping door hun kinderen.
 17. Uw huisvuil kunt u in plastic zakken deponeren in de afvalcontainer op de daarvoor bestemde plaats. Voor de afvoer van groot afval (koelkasten, campingmeubilair, vlonders e.d.) dient u zelf zorg te dragen. Deze mogen beslist niet in de huisvuilcontainer worden gedeponeerd. Glas/papier s.v.p. in de glas/papierbak.
 18. Uw hond is welkom, mits te allen tijde aangelijnd. Uitlaten graag buiten het terrein. Mocht zich toch een ‘ongelukje' op het terrein voordoen, dan ruimt u dit natuurlijk op. De huisdieren zijn helaas niet welkom in de sanitair ruimte en in het zwembad i.v.m. hygiëne en allegieën.
 19. Op camping De Hooghe Heide worden regelmatig foto’s en filmpjes gemaakt voor folders, websites, sociale media en overige reclame-uitingen. Wij proberen zoveel mogelijk mensen onherkenbaar te laten, maar het kan soms zijn dat dit niet helemaal mogelijk is. Mocht u dit helemaal niet willen, dient u dit te melden op de receptie. 
 20. Merkt u ernstige onregelmatigheden; meld het dan bij de receptie (073-503 1522).
 21. Heeft u na sluitingstijd onze hulp dringend nodig, volg dan de aanwijzingen op de deur bij de receptie, bel de beheerder (06-51446050) of bel een van de noodnummers onderaan deze paina.
 22. In gevallen waarin deze huisregels niet voorzien, beslist de camping hoe te handelen. De camping behoudt zich ook het recht om, indien noodzakelijk, van de regels af te wijken.
 23. Alle gasten dienen zich te houden aan deze bovenstaand vastgestelde regels. Indien u een van onze regels niet naleeft, zullen wij u een waarschuwing geven. Als u daar geen gehoor aan geeft, kunnen wij de overeenkomst per direct met u opzeggen. Wij kunnen u in dat geval met onmiddellijke ingang de toegang tot ons terrein ontzeggen. Overtreding van het reglement kan dus verwijdering van de camping tot gevolg hebben zonder dat restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt. De camping behoudt zich het recht personen, kampeermiddelen, voertuigen etc. van het terrein te verwijderen. Wij hanteren ook de Recron standaardvoorwaarden voor toeristisch kamperen. Deze kunt u hier lezen.

  Ten slotte wensen wij u een prettig en hopelijk zonnig verblijf toe op camping De Hooghe Heide. Heeft u vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee naar een passende oplossing.Belangrijke telefoonnummers

 • Landelijk alarmnummer voor politie, brandweer en ambulance als elke seconde telt: 112
 • Politie (géén spoed): 0900-8844
 • Brandweer St Michielsgestel (géén spoed): 088-020 8208
 • Huisartsenpraktijk Berlicum: 073-503 6350 (Milrooijseweg 57, Berlicum)
 • Apotheek Berlicum: 073-503 3231 (Milrooijseweg 45, Berlicum)
 • Apotheek buiten openingstijden (JBZ): 073-553 5999
  Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) Henri Dunantstraat 1
  5223 GZ 's-Hertogenbosch
 • Ziekenhuis met EHBO-post: 073-553 2000
  Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) Henri Dunantstraat 1
  5223 GZ 's-Hertogenbosch
 • Tandarts: Toorenman: 073-503 1746 (Apollostraat 13, Berlicum)